aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε τον Κορμπεράν την επόμενη σεζόν

Με τον Κορμπεράν την επόμενη σεζόν

Ο Λούκας Φανιέρος πήρε την απόφαση να παραμείνει στο πόστο του ο προπονητής του Ερμή, Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός τεχνικός συμπληρώνει σήμερα ένα δίμηνο παρουσίας στους «φτεροπόδαρους» και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Συνολικά έχει καθίσει στον πάγκο του Ερμή σε επτά παιχνίδια μετρώντας τρεις νίκες, τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου εμπιστεύεται τον νεαρό και φιλόδοξο κόουτς και γι’ αυτό άναψε το πράσινο φως για να αρχίσει ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν. Μπορεί ακόμη να μην έχουν πέσει οι υπογραφές, όμως για την ώρα η διοίκηση επιθυμεί όπως πορευτεί και την επόμενη σεζόν με τον Κορμπεράν.

Μέσα από τα εναπομείναντα παιχνίδια θα αξιολογήσει κάποιους ποδοσφαιριστές και θα πάρει τις αποφάσεις του. Η ομάδα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», όπου στόχος είναι μόνο η νίκη. Μια νίκη που θα διατηρήσει τον Ερμή σε απόσταση από τη δεύτερη ομάδα του β’ ομίλου και την ψυχολογία σε καλά επίπεδα.

Νέα συνάντηση

Σήμερα αναμένεται να γίνει συνάντηση ανάμεσα σε κάποια σωματεία -μεταξύ αυτών και ο Ερμής- για να συζητήσουν το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα για να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τις επόμενες κινήσεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ