aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε σημαντικό κίνητρο τη μείωση των βαθμών

Με σημαντικό κίνητρο τη μείωση των βαθμών

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να συνδυάσει την καλή εμφάνιση με το βαθμολογικό όφελος θέλει σήμερα ο Ερμής, ο οποίος υποδέχεται την Ομόνοια σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Παιχνίδι υψηλών εντάσεων για τους «φτεροπόδαρους», οι οποίοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά θέλουν να τη συνδυάσουν με βαθμολογικό όφελος.

Άλλωστε, αν πάρουν το τρίποντο, όχι μόνο θα διατηρηθούν στην εξάδα, θα πλησιάσουν και το «τριφύλλι» στους δύο βαθμούς, κάτι που αποτελεί σημαντικό κίνητρο. Το κλίμα είναι αρκετά καλό και παρά την ήττα από την ΑΕΛ, η ομάδα έδειξε βελτίωση και στις τάξεις της ελπίζουν ότι απέναντι στους πράσινους θα έρθει και το βαθμολογικό όφελος.

Ο Νίκος Παναγιώτου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντα Σίλβα, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, ενώ εκτός πλάνου είναι και ο τραυματίας Αλεξίου. Ο Κύπριος τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα.

Αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης ο Μασίνουα, ενώ οι άλλοι δέκα δύσκολα θα αλλάξουν σε σχέση με την ενδεκάδα απέναντι στην ΑΕΛ. Η διοίκηση τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει ενέργειες με σκοπό να μαζέψει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί στο γήπεδο, για να έχουν θερμή στήριξη οι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ