aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε ψυχολογία και χαρακτήρα για να σταματήσει τον ΑΠΟΕΛ

Με ψυχολογία και χαρακτήρα για να σταματήσει τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με αρκετά καλή ψυχολογία και έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην εξάδα, ο Ερμής ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Ένα παιχνίδι υψηλών εντάσεων και απαιτήσεων στο οποίο οι παίκτες του Νίκου Παναγιώτου καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι η απουσία σοβαρών προβλημάτων, μιας και πέρα του νεαρού Αλεξίου, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ο Νουρεντινόσκι αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, δεξιός μπακ θα είναι ο Χριστόφ, αριστερός μπακ ο Ντε Βρίσε και κεντρικοί αμυντικοί οι Μπενγκά και Χριστοφή. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να κινούνται οι Μπάουμαν, Αρτάμπε και Μαρτίνιουκ. Στα «φτερά» της επίθεσης οι Άλμπα και Ντε Μέλο και στην κορυφή ένας εκ των Ντα Σίλβα ή Μασίνουα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Σίργκι και Μαϊσουράντζε.

Το κλίμα στον Ερμή είναι πολύ καλό και άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για μία μεγάλη επιτυχία. Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει και το μετεγγραφικό κομμάτι, όπου ήδη γίνονται ενέργειες και επαφές. Κάποιοι παίκτες που έχουν προταθεί εξετάζονται σοβαρά και ο Ερμής δεν αναμένεται να αργήσει να κάνει κινήσεις ενίσχυσης ενόψει Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ