aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε λίγες αλλαγές κόντρα στην «Κυρία»

Με λίγες αλλαγές κόντρα στην «Κυρία»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Ερμή ενόψει του δύσκολου μεθαυριανού αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΖ. Στις τάξεις της ομάδας της Αραδίππου επικρατεί αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα με τους παίκτες του Γκόραν Μιλόγεβιτς να είναι έτοιμοι να παλέψουν για το τρίποντο. Ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Πατσέκο που είναι τιμωρημένος.

Στην αποστολή μετά από καιρό θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα και ο Σανδραβέλης, αλλά δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής μιας και έχει κάποιες ενοχλήσεις ακόμη στο χέρι. Ο Μιλόγεβιτς στις προπονήσεις δοκιμάζει διάφορα σχήματα και σύντομα θα κατασταλάξει για το αρχικό σχήμα. Δεν θα γίνουν ριζικές αλλαγές, όμως θα δούμε τουλάχιστον ένα ή δυο νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Στόχος των «φτεροπόδαρων» είναι να κάνουν καλό παιχνίδι μεοαμυντικά και στις αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα της Ανόρθωσης. Αν ο Εμεγκάρα βρεθεί στη μέρα του μπορεί να κάνει τη ζημιά, ενώ και ο Τσούμου θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος και αποτελεσματικός μπροστά από την αντίπαλη εστία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ