aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε φόρα για να τριτώσει το καλό

Με φόρα για να τριτώσει το καλό

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να παραμείνει στην πρώτη εξάδα θέλει ο Ερμής, που υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας. Ο Νίκος Παναγιώτου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ακόμη και τον Μιγκέλ Άλμπα, που αναμένεται να είναι στον πάγκο. Στις τελευταίες προπονήσεις αισθάνεται πολύ καλύτερα, έχει ανεβάσει ρυθμό και αν δεν είναι σήμερα, την ερχόμενη βδομάδα θα είναι έτοιμος και πάλι για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας της Αραδίππου είναι εξαιρετικό και επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αν ο Ερμής φθάσει σε τρίτη σερί νίκη, θα κάνει ακόμη μεγαλύτερο βαθμολογικό άλμα, ενώ θα τονωθεί ακόμη περισσότερο το ηθικό των ποδοσφαιριστών του.

Αυτό που τονίζουν οι «φτεροπόδαροι» είναι πως θα πρέπει να ανεβάσουν κατά πολύ την απόδοσή τους σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Δόξα, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουν να φθάσουν στον στόχο τους. Με τη Δόξα πήρε την ουσία, αφού η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Ο Παναγιώτου δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα του. Ο Χριστόφ, που εξέτισε την ποινή του, θα πάρει τη θέση του Ψάλτη στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει άλλη μια αλλαγή, με τους Χριστοφή και Γιαγκουδάκη να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Για μια ακόμη φορά η διοίκηση ευελπιστεί ότι θα δει αρκετό κόσμο στο γήπεδο, παρόλο που είναι βράδυ Δευτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ