aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε δικαιολογημένες βλέψεις για το 4Χ3

Με δικαιολογημένες βλέψεις για το 4Χ3

Ο Ερμής ατύχησε να αρχίσει το πρωτάθλημα με δύο εξόδους στο ΓΣΠ, απέναντι σε Ομόνοια (1-3) και ΑΠΟΕΛ (0-3). Μετά τις ήττες από τους δύο μεγάλους της Λευκωσίας, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και απάντησε με δύο τρίποντα απέναντι στην Αναγέννηση (1-0) και τη Δόξα (2-1).

Μάλιστα, το πρόγραμμα προσφέρεται για ακόμη περισσότερους βαθμούς. Αύριο θα υποδεχτεί τον Εθνικό και ακολούθως, θα φιλοξενηθεί από την Καρμιώτισσα για την 6η αγωνιστική. Σαφέστατα, δεν είναι απαγορευτικά τα όνειρα για τέσσερις συνεχόμενες νίκες, που θα τον εκτοξεύσουν στη βαθμολογία και θα ανεβάσουν την ψυχολογία στα ύψη.

Κάτι που αν συμβεί τελικά, θα τον φέρει πριν από τις δύο νέες μάχες του με ομάδες υψηλών στόχων, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με τα ματς με την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ. Και σαφέστατα πιο έτοιμο.

Αναφορικά με το αυριανό ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον Εθνικό, στη διάθεση του Νίκου Παναγιώτου επέστρεψε ο Μιγκέλ Άλμα. Απών θα είναι για ακόμη μία φορά ο τιμωρημένος Έντουαρντ Μασίνουα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ