aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜε διαφορά… ο Ίμπσον ντε Μέλο

Με διαφορά… ο Ίμπσον ντε Μέλο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βρήκε τον Ερμή να είναι εκτός εξάδας και με τους 35 βαθμούς που μάζεψε να μην υλοποιεί τον στόχο που είχε θέσει στην αρχή της σεζόν. Σε αυτές τις 26 αγωνιστικές, οι «φτεροπόδαροι», πέρα από τις συχνές αλλαγές προπονητών, είχαν κάνει και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους.  Συνολικά ο Ερμής έχει χρησιμοποιήσει 29 ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί στην πορεία αν δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νεαρά παιδιά για να προσφέρουν στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ξεπεράσει τα 2.000 λεπτά συμμετοχής από τα 2.340 που είναι το απόλυτο. Πρόκειται για τον Ίμπσον ντε Μέλο που μέτρα 2.278 λεπτά έχοντας παίξει βασικός σε όλα τα ματς. Ακολουθεί ο Ιορδάν Χριστόφ με 2.123 λεπτά και 25 συμμετοχές και έπεται ο Γιάροσλαβ Μαρτίνιουκ με 2.076 λεπτά και 24 συμμετοχές. Οι εν λόγω τρεις ποδοσφαιριστές αποτελούν σε μεγάλο βαθμό και τη ραχοκοκαλιά του Ερμή, μιας και είναι οι παίκτες οι οποίοι έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο βάρος στην έως τώρα πορεία του συλλόγου.

Εν τω μεταξύ οι «φτεροπόδαροι» προετοιμάζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα, όπου θα διεκδικήσουν τη νίκη για να μπορέσουν να κάνουν βήμα όσον αφορά στην πρωτιά στο δεύτερο γκρουπ. Ο Κορμπεράν θέλει νίκες έως το φινάλε για να μπορέσει να πείσει και ο ίδιος τη διοίκηση ότι, αν μείνει, έχει τα φόντα να βοηθήσει στη νέα σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις πολύ σκληρά και θέλει, αναμφίβολα, η δουλειά του να βγαίνει στα παιχνίδια, αν και γνωρίζει πως από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν και τόσο μεγάλα κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ