aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜαρτίδης: «Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς»

Μαρτίδης: «Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς»

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, χαρακτηριστικά δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του αγώνα ο νέος προπονητής του Ερμή, Νικόλας Μαρτίδης. Παράλληλα μίλησε για τον Ρουσιά, που ξεκίνησε στον πάγκο αλλά και για το σύστημα που άλλαξε στην πορεία του αγώνα.

Όσα δήλωσε ο Νικόλας Μαρτίδης:

Αρχικά είπε: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κατέθεσαν ψυχή για τη νίκη. Είχαμε πει πριν το παιχνίδι ότι αφού τρεις μέρες είμαι στην ομάδα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, μόνο να δώσω τα πάντα και να προσπαθήσω να αλλάξω το κλίμα. Δεν μπήκαμε καλά. Διορθώσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, μπήκαμε καλύτερα, δεχθήκαμε το τέρμα, αλλάξαμε τον σχηματισμό, πιέσαμε ψηλά με ρίσκο αλλά η τύχη βοηθά τους τολμηρούς και κερδίσαμε. Ελπίζω να είναι η πρώτη από πολλές νίκες που θα ακολουθήσουν. Χαίρομαι που συνδύασα την επιστροφή μου στην πρώτη κατηγορία με νίκη, ευχαριστώ τον πρόεδρο».

Για τον λόγο που ο Ρουσιάς έμεινε στον πάγκο: «Με τις 5 αλλαγές ο προπονητής έχει τη δυνατότητα να αφήνει και παίκτες βασικούς στον πάγκο για να κάνει τα πλάνα του. Εννοείται ο Ρουσιάς είναι βασικός όμως σήμερα ξεκίνησε από τον πάγκο».

Για το γεγονός πως ξεκίνησε με ένα επιθετικό και το γύρισε στην πορεία: «Ξεκίνησα με ένα σύστημα πιο συντηρητικό και στη συνέχεια το γυρίσαμε σε δυο επιθετικούς. Ότι μας βγήκε σήμερα δεν σημαίνει θα μας βγαίνει πάντα».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Εννοείται η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα όμως ο παιχνίδι είναι 11 με 11».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ