aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΜαρτίδης: «Η διαφορά δεν είναι τέτοια που δεν καλύπτεται»

Μαρτίδης: «Η διαφορά δεν είναι τέτοια που δεν καλύπτεται»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα από την Πάφος FC, ο προπονητής του Ερμή Νικόλας Μαρτίδης μετά το τέλος του αγώνα. Ο Κύπριος τεχνικός εξήγησε ότι προσπάθησε με την αλλαγή σχηματισμού και την είσοδο των επιθετικών στον αγώνα να αλλάξει την κατάσταση, ωστόσο το 3-1 τελείωσε το ματς. Ολοκλήρωσε τονίζοντας πως η διαφορά με τις άλλες ομάδες δεν είναι τέτοια που δεν καλύπτεται.

Όσα δήλωσε ο Νικόλας Μαρτίδης:

«Συγχαρητήρια στην Πάφο για την δίκαιη νίκη. Επικράτησε η τριάδα μπροστά και ο Βαλακάρι μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς προσπαθήσαμε με την αλλαγή σχηματισμού να ισορροπήσουμε. Πήγαμε με ισοπαλία στο ημίχρονο, στο δεύτερο πάλι με ένα δικό μας λάθος βγήκαν στην αντεπίθεση και κέρδισαν το πέναλτι. Μετά το 2-1 ρισκάραμε. Βάλαμε όσους επιθετικούς είχαμε στο παιχνίδι, όμως δεν καταφέραμε κάτι σημαντικό και με το 3-1 έληξε το παιχνίδι. Δεν έχουμε καιρό να κοιτάμε πίσω. Έχουμε 14 παιιχνίδια που κάθε παιχνίδι είναι εξάποντο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Η διαφορά δεν είναι τέτοια που δεν καλύπτεται. Υπάρχουν 42 πόντοι πιστεύω πολύ στην ομάδα και θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ