aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Λίφτινγκ» για μία θέση στην εξάδα

«Λίφτινγκ» για μία θέση στην εξάδα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το «λίφτινγκ» που επιχειρεί και φέτος ο Ερμής έχει έναν ουσιαστικό στόχο. Να μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδό του στην πρώτη εξάδα και να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ήδη έχουν γίνει πάρα πολλές κινήσεις ενίσχυσης και ο Νίκος Παναγιώτου μαζί με τους συνεργάτες του πιστεύουν ότι έχουν φέρει παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Οι προηγούμενες δυο σεζόν δεν έφεραν επιτυχίες στους «φτεροπόδαρους» και φέτος θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μπορέσουν να κάνουν κάτι καλό. Σίγουρα, τα πράγματα θα είναι δύσκολα μιας και στη νέα σεζόν όλα δείχνουν ότι πέρα από τις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, θα δούμε μία πιο δυνατή Ανόρθωση, μία πιο απαιτητική Ομόνοια και μία πιο έτοιμη ΑΕΛ.

Την ίδια ώρα που και η Νέα Σαλαμίνα έχει παρόμοιους στόχους με τον Ερμή. Επομένως, για να μπορέσει η ομάδα της Αραδίππου να πάρει κάτι καλύτερο στο τέλος του πρωταθλήματος θα πρέπει να πετύχει στις μετεγγραφές και να μην παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Λούκας Φανιέρος πιστεύει πολύ στον Νίκο Παναγιώτου και τον τρόπο που δουλεύει, οι ποδοσφαιριστές είναι ευχαριστημένοι από το τι έχουν συναντήσει και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει, και όλα βαίνουν καλώς. Στα μετεγγραφικά έμειναν ακόμη μερικές κινήσεις, ενώ η διοίκηση περιμένει στην Κύπρο τον αμυντικό Κόρτσταμ (φωτό) για τις υπογραφές. Ο Ολλανδός έρχεται για να αρχίσει άμεσα προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ