aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚρίνεται του Ονίλο

Κρίνεται του Ονίλο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όταν προ δύο μηνών ο Ερμής προχωρούσε στην απόκτηση του Ιφεανί Ονίλο με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Αλ Φεσαλί, το κλίμα που είχε διαμορφωθεί στην ομάδα της Αραδίππου ήταν πανηγυρικό.

Βλέπετε, πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος στην προηγούμενη παρουσία του στον σύλλογο έδειξε ότι αποτελεί εξαιρετική επιθετική επιλογή. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2014-15 αγωνίσθηκε σε 27 αγώνες πρωταθλήματος, παραβιάζοντας την αντίπαλη εστία 15 φορές.

Μόνο που φαίνεται πως δεν αξιολογήθηκαν σωστά τα (νέα) δεδομένα για τον Νιγηριανό επιθετικό. Τι εννοούμε; Ο 25χρονος υψηλόσωμος παίκτης είχε υποβληθεί πριν από δέκα μήνες σε επέμβαση χιαστών και από τότε δεν είχε καταφέρει να μετρήσει λεπτά συμμετοχής. Για να ακριβολογούμε, όλα και όλα σε δύο ματς είχε αγωνισθεί στη λήξασα σεζόν με την Αλ Φεσαλί της Σαουδικής Αραβίας. Στις 22 Αυγούστου και στις 28 Αυγούστου. Από τότε, απλός θεατής.

Ερχόμενος στον Ερμή και εντασσόμενος στο πρόγραμμα προετοιμασίας, του βγήκαν μικροτραυματισμοί, οι οποίοι εδώ και καιρό τον κρατούν εκτός προπονήσεων. Αρκείται στις φυσιοθεραπείες, αδυνατώντας να μπει σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης, κάτι που προκαλεί πολύ έντονο προβληματισμό όσον αφορά στην ετοιμότητά του και όχι μόνο.

Οπότε, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο η διοίκηση της ομάδας της Αραδίππου να προχωρήσει σε διακοπή της συνεργασίας με τον παίκτη, αφού θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να είναι πανέτοιμος απ’ όλες τις απόψεις για να ριχτεί στη μάχη. Είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα και τον πρόεδρο του Ερμή, Λούκα Φανιέρο, παρά το γεγονός ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Νιγηριανό.

Όπως μας έχει ειπωθεί χθες, εντός της εβδομάδας θα ληφθεί η απόφαση σχετικά με τον μέλλον του 25χρονου επιθετικού, με τις πιθανότητες να συνεχίσει στην ομάδα να μην είναι με το μέρος του.

Οι «φτεροπόδαροι», βλέποντας όλο αυτό το διάστημα τον Ονίλο να μην μπορεί να αφήσει πίσω του τα προβλήματα προβληματισμών, προχώρησαν προσφάτως στην απόκτηση του Μιούλερ Φερνάντες που αγωνιζόταν στη Βραζιλία με τα χρώματα της Μποταφόγκο PB. Και εννοείται ότι σε περίπτωση που ο Ονίλο κουνήσει μαντήλι θα καλυφθεί το κενό του. Στον Ερμή έχουν όνειρα και φιλοδοξίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και δεν θέλουν να αφήσουν την παραμικρή αμφιβολία όσον αφορά στους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ