aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚρατά το τρίποντο και συνεχίζει τη δουλειά

Κρατά το τρίποντο και συνεχίζει τη δουλειά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το ζητούμενο για τον Ερμή απέναντι στον Εθνικό Άχνας ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Αυτό «καιγόταν» να πάρει και στο τέλος τα κατάφερε. Το γκολ του Τσίνα στο 65’ ήταν αυτό που ουσιαστικά έδειξε τον δρόμο και απλά ο Εμεγκάρα στις καθυστερήσεις έβαλε τους τίτλους τέλους. Εκείνο που αναμένεται ότι θα δει η τεχνική ηγεσία είναι την συνολική εικόνα της ομάδας.

Και αυτό διότι οι «φτεροπόδαροι» ναι μεν κέρδισαν αλλά δεν άρεσαν απέναντι στον Εθνικό και είναι φανερό ότι ακόμη υπάρχει μπόλικος δρόμος για να φθάσει εκεί που όλοι θέλουν. Η νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μιας και τους απελευθερώνει από την πίεση που υπήρχε για βαθμούς. Με σωστή διαχείριση του ρόστερ και βελτίωση σε όλες τις γραμμές η αραδιππιώτικη ομάδα θα είναι σε θέση να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να μαζέψει περισσότερους βαθμούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λούκας Φανιέρος θέλοντας να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία της ομάδας του, έχει υποσχεθεί πριμ στους παίκτες του σε περίπτωση που καταφέρουν και κερδίσουν την Πάφο εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική. Τους δίνει έξτρα κίνητρα, έτσι ώστε να ανέβουν ακόμη περισσότερο.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Τσούμου αναμένεται να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με την Πάφο μιας και νιώθει καλύτερα μετά τον τραυματισμό του, ενώ υπολογίζεται και ο Φρίμπονγκ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Το κλίμα σίγουρα είναι καλύτερο μετά το πρώτο τρίποντο της σεζόν και πλέον όλοι στο στρατόπεδο του Ερμή ευελπιστούν και αισιοδοξούν σε πολύ καλύτερες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ