aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚορβεράν: «Οι παίκτες μου έχουν κάτι ξεχωριστό»

Κορβεράν: «Οι παίκτες μου έχουν κάτι ξεχωριστό»

Ο προπονητής του Ερμή Κάρλος Κορβεράν, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας με 3-1, στάθηκε στον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών του και στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του:

«Είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε τους βαθμούς. Για τον Ερμή όταν χάνουμε ένα παιχνίδι πρέπει να ερχόμαστε την επόμενη εβδομάδα και πρέπει να κερδίσουμε γιατί είμαστε ανταγωνιστική ομάδα. Σήμερα έπρεπε να δώσουμε το 100 τοις εκατό γιατί η Καρμιώτισσα έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που παίζει καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια περίπλοκη κατάσταση, γιατί έπαιζαν με δύο επιθετικούς και δύο εξτρεμ να πιέζουν ψηλά και μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας υποφέραμε.

Όπως είπα ξανά οι παίκτες μου έχουν κάτι ξεχωριστό, έχουν χαρακτήρα και πάθος και όταν το βγάζουν αυτό τα κερδίζουν όλα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, ήταν πάρα πολύ σημαντική γιατί είναι δύσκολα τα παιχνίδια, ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας. Καλή συνέχεια στην Καρμιώτισσα, αν συνεχίσει με αυτή την απόδοση δεν θα έχει πρόβλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ