aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚονγκολέζικο κανόνι

Κονγκολέζικο κανόνι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κονγκολέζο επιθετικό, ο οποίος έχει πετύχει πολλά γκολ την τελευταία διετία στις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας, επέλεξε ο Νίκος Παναγιώτου για τον Ερμή. Πρόκειται για τον Ζιαβέλ Τσουμού, ο οποίος την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Βάκερ Μπουργκχάουζεν και σε 55 παιχνίδια πέτυχε 29 γκολ. Την περασμένη σεζόν πέτυχε 16 τέρματα σε 30 ματς, πραγματοποιώντας την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του.

Αν και αγωνιζόταν σε χαμηλό επίπεδο στη Γερμανία, μπορεί να θεωρηθεί «λαβράκι» για τον Ερμή μιας και είναι δυνατός, καλός στο ψηλό παιχνίδι, γρήγορος, έχει έφεση στο σκοράρισμα και είναι 26 χρόνων. Άρχισε να παίζει μπάλα στη Γερμανία για λογαριασμό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία είχε 10 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα και ένα γκολ. Το μοναδικό του γκολ, μάλιστα, το πέτυχε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου σε μία επική ανατροπή το 2010.

Ακολούθως έπαιξε σε Άαχεν, Πρέστον, Πλίμουθ, Χάρτμπεργκ Αυστρίας, Σένιτσα και Μανχέιμ. Ο Τσουμού έχει συμφωνήσει με τους «φτεροπόδαρους» και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει και θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Βέβαια, όπως πηγάζει από τις τάξεις του Ερμή, θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις ενίσχυσης εντός των επόμενων ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ