aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Κονδύλια 26.000.000 ευρώ και δεν κατάφεραν να χτίσουν ένα γήπεδο»

«Κονδύλια 26.000.000 ευρώ και δεν κατάφεραν να χτίσουν ένα γήπεδο»

Με ανακοίνωση του ο Ερμής αναφέρεται στο δικό του γήπεδο, το οποίο κάποιοι (όπως τονίζει) έκαναν να μοιάζει με νεκροταφείο. Επίσης, ρίχνει «βολές» στον  νυν Δήμαρχο Αραδίππου, ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται- κοροϊδεύει τον σύλλογο.

Αναλυτικά: «Ο Ερμής προσπαθεί να ανοίξει αυτή την μαύρη πόρτα του γηπέδου που το έκαναν να μοιάζει με νεκροταφείο. Πριν από πολλά χρόνια πέρασαν αρκετές χιλιάδες φίλαθλοι πολλών ομάδων της πρώτης κατηγορίας και έκτοτε είναι ερειπωμένη.

Αυτή είναι η κατάντια όλων των προηγούμενων δημάρχων με πρωτεργάτη τον νυν που κοροϊδεύει τον Ερμή. Πήραν κονδύλια 26 εκατομμυρίων ευρώ για κατασκευές και δεν κατάφεραν να χτίσουν ένα γήπεδο άξιο που να πληροί τις άδειες πρώτης κατηγορίας όπου βρίσκεται ο Ερμής. Και για ακόμη μια χρονιά υποχρεώνεται να καταφεύγει σε άλλα γήπεδα και να πληρώνει ακριβά».

ermisΑυτοί είναι οι νέοι χορηγοί του Ερμή. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μας.

ermis-xorigoi

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ