aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚοινός στόχος το… τρίποντο

Κοινός στόχος το… τρίποντο

TΩΝ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παιχνίδι «ζωής και θανάτου» δεν το λες, όμως είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας τόσο για τον Ερμή όσο και για τον Άρη, στην προσπάθεια που κάνουν για επίτευξη των στόχων τους. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (17:00 Cytavision 7) με κοινό τους στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, καθώς προέρχονται από ανεπιτυχή αποτέλεσμα.

Οι μαυροκόκκινοι έχασαν την περασμένη εβδομάδα από τη Νέα Σαλαμίνα και σήμερα θέλουν τη νίκη για να κρατηθούν στην κορυφή του β’ γκρουπ, ενώ οι πράσινοι που έχασαν από τον Εθνικό Άχνας αναζητούν το «διπλό» που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν τη διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη. Σίγουρα η ομάδα της Αραδίππου βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική μοίρα από την ομάδα της Λεμεσού, άρα γίνεται κατανοητό σε ποια πλευρά θα υπάρχει περισσότερο άγχος για τη νίκη.

Ο προπονητής του Ερμή, Κάρλος Κορμπέράν, ο οποίος προχθές έκλεισε τα 34 του χρόνια, θέλει να δει τους παίκτες του να βγάζουν μια καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως αμυντικά που έχουν δείξει πολλές αδυναμίες στα τελευταία τους παιχνίδια με αποτέλεσμα να δέχονται εύκολα γκολ. Ο Ισπανός τεχνικός είναι πιθανό να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του, με στόχο τη βελτίωση σε όλες τις γραμμές. Δεν υπολογίζεται ο Μαϊσουράντζε, επιστρέφει ο Μενγκά.

Από πλευράς του, ο τεχνικός του Άρη, Νικόλας Μαρτίδης έχει περισσότερα αγωνιστικά προβλήματα να διαχειριστεί, επομένως θα παρατάξει την ομάδα του και με αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Μαραγκουδάκης και Μενέντες, ο τραυματίας Αουρέλιο, αλλά και ο Παναγή που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στους προσαγωγούς. Υπάρχουν όμως οι λύσεις και οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να πάρουν θέση βασικού έχουν τις δυνατότητες να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ