aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚομπλέ για τη νίκη ο Ερμής!

Κομπλέ για τη νίκη ο Ερμής!

Αποφασισμένοι και πεισμωμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη παρουσιάζονται οι ποδοσφαιριστές του Ερμή, που φιλοξενούν το απόγευμα την ΑΕΛ. Ο πρόεδρος, Λούκας Φανιέρος, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους μετέφερε το πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουν το σημερινό ματς, ώστε να διατηρηθεί ο Ερμής στην πρώτη εξάδα.

Ο Παναγιώτου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, γεγονός που του επιτρέπει να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το σενάριο να διατηρηθεί η ενδεκάδα που άρχισε και τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό.

Αν θα προκύψει αλλαγή, αυτή θα αφορά σε επάνοδο του Μαϊσουράντζε με έναν εκ των Μπάουμαν ή Αρτάμπε να μένει στον πάγκο. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να ζορίσουν την ΑΕΛ και με καλή μεσοαμυντική λειτουργία να μην της επιτρέψουν να κάνει το παιχνίδι της.

Από την πλευρά του ο Ερμής έδειξε και κόντρα στην ΑΕΚ ότι μπορεί με την ταχύτητα στη γραμμή κρούσης να δημιουργήσει κίνδυνο και να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα. Χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια και αποτελεσματικότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ