aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚίνητρα έχουν όλοι

Κίνητρα έχουν όλοι

Ο Ερμής δεν κατάφερε να εκπληρώσει τον πρωταρχικό του στόχο που ήταν η είσοδος στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, έτσι στα εναπομείναντα ένδεκα παιχνίδια του δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Αντίθετα, οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να παραμείνουν στο ρόστερ της αραδιππιώτικης ομάδας και στη νέα σεζόν έχουν κίνητρα γι’ αυτό καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό όποτε αγωνιστούν για να πείσουν τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο ότι αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Ερμή.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον προπονητή Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος θα αξιολογηθεί και θα κριθεί μέσα από τα αποτελέσματα της ομάδας αλλά και από την εικόνα που θα παρουσιάσουν εντός αγωνιστικού χώρου οι «φτεροπόδαροι» στη β’ φάση του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει ότι «παίζεται το κεφάλι του», όμως δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προέδρου του συλλόγου, με στόχο να παραμείνει στον πάγκο του Ερμή και στη νέα σεζόν.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι κοκκινόμαυροι προετοιμάζονται για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Θα στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες του Μπάουμαν, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών (8), ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μπενγκά. Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Ντε Βρίσε. Δεν αποκλείεται ο Ερμής να παραταχθεί με αλλαγές στην ενδεκάδα του, με τον Κορμπεράν να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μετρούν λίγα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ