aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚίνηση θωράκισης από τον Ερμή

Κίνηση θωράκισης από τον Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έψαχνε για κάτι καλό στην άμυνα ο Ερμής και το βρήκε. Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Νταμτσέβσκι, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο και έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τους «φτεροπόδαρους». Ποιος είναι ο Σκοπιανός ποδοσφαιριστής; Αν και μόλις 24 ετών έχει αγωνιστεί σε έξι διαφορετικές ομάδες, σε έξι διαφορετικές χώρες. Στην Κριένς Ελβετίας, στη Τσερνομόρετς Βουλγαρίας, στην ολλανδική Ναϊμένγκεν, στην Ατριάου του Καζακστάν, στη Σουμπότικα της Σερβίας και στη Μέζοκοβεσντ της Ουγγαρίας. Το 2014 έγραψε και 2 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Νίκος Παναγιώτου, βλέποντας και αξιολογώντας τον ποδοσφαιριστή, έκρινε ότι μπορεί να βοηθήσει στην άμυνα και ζήτησε την απόκτησή του. Ο Ερμής θα είναι ο έβδομος σταθμός στην καριέρα του Νταμτσέβσκι και η Κύπρος η έβδομη χώρα όπου θα αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να γίνει άλλη μία κίνηση ενίσχυσης. Άλλωστε, οι Αραδιππιώτες αρέσκονται στις κινήσεις της τελευταίας στιγμής, γι’ αυτό και δεν πρέπει να θεωρήσουμε τίποτα απίθανο, όσο υπάρχει ακόμη ανοικτό μετεγγραφικό παράθυρο.

Η προετοιμασία του Ερμή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ, την ερχόμενη Δευτέρα, συνεχίζεται κανονικά. Η τεχνική ηγεσία δούλεψε αρκετά με τους παίκτες στη διακοπή του πρωταθλήματος και εκφράζεται η σιγουριά από πλευράς κοκκινόμαυρων, ότι απέναντι στους κιτρινοπράσινους θα δείξουν σημαντική αγωνιστική βελτίωση. Κάτι που χρειάζεται άμεσα ο Ερμής, μιας και κόντρα στη Δόξα, η εμφάνισή του δεν ήταν αυτή που έπρεπε, ασχέτως αν το αποτέλεσμα κρίθηκε και από σοβαρό διαιτητικό λάθος. Το πρόγραμμα για την ομάδα της Αραδίππου είναι αρκετά δύσκολο και καλείται να παλέψει για τους βαθμούς απέναντι σε κάθε ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ