aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚάθε αρχή και δύσκολη για τον Ερμή

Κάθε αρχή και δύσκολη για τον Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα τελευταία χρόνια ο Ερμής έχει καθιερωθεί ως ομάδα πρώτης κατηγορίας. Επί προεδρίας Λούκα Φανιέρου οι «φτεροπόδαροι» έχουν κάνει αξιοθαύμαστες πορείες, φθάνοντας μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου, την τετράδα και την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια στα οποία ο Ερμής είναι στην πρώτη κατηγορία, με μια ενδιάμεση στάση στη Β’ Κατηγορία τη σεζόν 2012-13, μόλις μία φορά κατάφερε να κερδίσει στην πρεμιέρα. Μάλιστα, τις πλείστες φορές είχε αρχίσει απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους την προσπάθειά του. Φέτος, μπορεί να έπαιξε με τη Δόξα (για τη δεύτερη αγωνιστική, καθώς αναβλήθηκε η πρεμιέρα του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ) όμως και πάλι δεν μπόρεσε να μπει με το δεξί. Στα τελευταία του οκτώ χρόνια στην Α’ Κατηγορία, στον πρώτο του αγώνα για το πρωτάθλημα, ο Ερμής μέτρησε 5 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη κόντρα στη Δόξα με 2-0 την περίοδο 2014-15.

Αυτό πιθανόν να είναι και ένα αποτέλεσμα του προγραμματισμού της ομάδας, μια και τα τελευταία χρόνια οι Αραδιππιώτες άλλαζαν σχεδόν το μισό ρόστερ τις τελευταίες δυο βδομάδες πριν την έναρξη των υποχρεώσεών τους. Κάθε αρχή και δύσκολη για την ομάδα της Αραδίππου, που είναι συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις αλλά και κατάλληλα προετοιμασμένη πλέον για να ακολουθήσει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα. Ο μεθαυριανός αγώνας με την ΑΕΚ θα έχει πολλά εμπόδια και όπως είναι φυσιολογικό, θα χρειαστεί όλοι οι ποδοσφαιριστές να δώσουν το κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουν το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Η προετοιμασία του Ερμή συνεχίζεται χωρίς οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα. Ο Νίκος Παναγιώτου αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές με στόχο να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με σταδιακή βελτίωση σε όλους τους τομείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ