aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Καταραμένο» 10λεπτο

«Καταραμένο» 10λεπτο

To «καταραμένο» τελευταίο 10λεπτο για τον Ερμή έκανε την εμφάνιση του και στο ματς με την ΑΕΛ (0-1), με τον Αρουαμπαρένα να σκοράρει λίγο πριν το φινάλε (87’) και τους «φτεροπόδαρους» να γνωρίσουν άλλη μια ήττα. Είναι η τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν που η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου χάνει βαθμούς μέσα από τα χέρια της δεχόμενη γκολ στα τελευταία στάδια του ματς. Το έπαθε αρχικά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής κόντρα στη Δόξα (2-1) με το πέναλτι του Γκόμες (83’).

Δύο «στροφές» μετά το έργο επαναλήφθηκε για τους Αραδιππιώτες απέναντι στον Απόλλωνα (2-4) που σκόραρε δις στις καθυστερήσεις με τους Ρομπέρζ (90’+3’) και Ζελάγια (90’+7), ενώ το κακό τρίτωσε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (1-2) στην 8η αγωνιστική, ο οποίος σκόραρε με πέναλτι του Σαμάρα (90’+5) σε «νεκρό» χρόνο. Αν ο Ερμής είχε σήμερα τους τέσσερις βαθμούς που έχασε στα παιχνίδια που προαναφέραμε, θα βρισκόταν σίγουρα σε καλύτερη βαθμολογική… μοίρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ