aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Kάποιοι πικράθηκαν, αλλά θα τους περάσει»

«Kάποιοι πικράθηκαν, αλλά θα τους περάσει»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος.

Το αρχικό του σχόλιο: «Είμαι πλήρης ικανοποιημένος. Μπήκε το νερό στο αυλάκι. Στο ποδόσφαιρο έτσι είναι, ήταν ένα τυχερό γκολ το 2-2, με ικανοποιεί η εμφάνιση της ομάδας και συνεχίζουμε. Δεν μας ενοχλεί που χάθηκαν βαθμοί, κρατάμε την εμφάνιση. Αν είχαμε ένα σέντερ φορ όπως τον Τσούμου, δεν θα χάναμε το παιχνίδι. Είχαμε και τραυματίες και κάποιες αλλαγές. Είναι θέμα του προπονητή. Ο Ερμής θα είναι πιο δυνατός και πιο συγκεντρωμένος φέτος, θα το δείτε. Ήρθαν ποδοσφαιριστές με πολλή ποιότητα. Θα είναι πολύ δύσκολο αυτό το πρωτάθλημα και θα παιχτούν πολλά και στα πάνω και στα κάτω διαζώματα».

Για την αναστάτωση που έγινε στα αποδυτήρια: «Έγιναν κάποια περιστατικά, από το άγχος του έβγαλαν χαρακτήρα. Δεν ασχολούμαι με αυτό το γεγονός, πάμε παρακάτω».

Για την αποβολή του Νίκου Παναγιώτου από τον πάγκο: «Ο Παναγιώτου θα είναι εκτός για 2 παιχνίδια, αλλά δεν με ανησυχεί αυτό, θα κάνει τις προπονήσεις του και θα καθοδήγα τον πάγκο του με ασύρματο. Ήρθε ένα χαρτί που λέει ότι θα καθοδηγούν τον πάγκο με ενδοεπικοινωνία. Του Μαλέκκου του έχω πλήρη εμπιστοσύνη και νομίζω ότι η ομάδα θα βελτιωθεί, κυρίως επιθετικά. Ήταν στα αζήτητα αλλά εμείς τον επαναφέραμε».

Και κατέληξε: «Πολεμούμε μόνοι μας και κάποιοι πικράθηκαν, αλλά θα τους περάσει. Μιλώ γενικώς. Εγώ αν ήμουν Δήμαρχος, χωρίς να θέλω να τον κατηγορώ, υπάρχει μια ομάδα που είναι στην 1η κατηγορία 8 χρόνια, και βλέπεις πόσα έσοδα μπαίνουν στο χωριό σου όταν παίζει εντός η ομάδα. Είναι ένα κίνητρο. Δεν το καταβαίνουν. Τους έκανα (σ.σ ο Φανιέρος) πρόταση για κάποιον που θέλει να κάνει το γήπεδο 1ης κατηγορίες και δεν το δέχονται. Είναι θέμα κομματικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ