aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Καιρός για βαθμούς» λένε στον Ερμή…

«Καιρός για βαθμούς» λένε στον Ερμή…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα ψέματα τελείωσαν για τον Ερμή. Πλέον, απομένουν 10 πραγματικοί τελικοί. Δέκα παιχνίδια στα οποία οι καλές εμφανίσεις δεν αποτελούν προτεραιότητα, αλλά αυτό που κυνηγά η ομάδα είναι οι βαθμοί της νίκης. Απέναντι στην Ανόρθωση οι «φτεροπόδαροι» δεν έχουν παρά να παλέψουν μόνο για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σε διαφορετική περίπτωση τα προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι ακόμη μεγαλύτερα και η πίεση του χρόνου θα φορτώσει ακόμη μεγαλύτερο άγχος τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Ο Χρύσης Μιχαήλ με την ΑΕΛ χρησιμοποίησε και παίκτες που δεν θεωρούνται πρώτης γραμμής, αρκετοί εξ αυτών, και είδε κάποια πράγματα που ήθελε. Βέβαια, το μυαλό όλων ήταν και είναι στο πρωτάθλημα, εκεί όπου πρέπει να μπουν βαθμοί στο σακούλι για να μειωθούν οι αποστάσεις και να έρθουν κάποια θετικά αποτελέσματα που θα ανεβάσουν και την ψυχολογία.

Πιο ώριμος για νέα δεδομένα

Ο Ερμής θα υποδεχθεί ξανά την Ανόρθωση θέλοντας μόνο τη νίκη. Όπως είχε παλέψει και πιθανόν να δικαιούταν πριν από μία βδομάδα, όταν προηγήθηκε, αλλά στο τέλος έγινε η ανατροπή. Τώρα, καλείται να παρουσιαστεί πιο ώριμος και να διαχειριστεί καλύτερη την αναμέτρηση, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει μία σημαντική νίκη, η οποία θα αλλάξει άρδην την ψυχολογία στα αποδυτήρια και θα φέρει νέα δεδομένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ