aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚαμπράλ: Χαθήκαμε στο… μέτρημα

Καμπράλ: Χαθήκαμε στο… μέτρημα

Την απόκτηση του Ούγκο Καμπράλ ανακοίνωσε χθες ο Ερμής. Πρόκειται για Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και εξτρέμ, είναι 31 ετών και έχει για καλό πόδι το δεξί. Το εντυπωσιακό στοιχείο πάντως που εντοπίσαμε είναι η συχνότητα με την οποίαν αλλάζει ομάδες.

Χάσαμε το μέτρημα όταν προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τα ποδοσφαιρικά βήματά του, καθώς από το 2010 άλλαξε ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, μα 23 ομάδες, ενώ ο Ερμής είναι η 24η! Κάθε χρόνο αγωνίζεται είτε σε δύο είτε ακόμα και σε τρεις ομάδες. Το ερώτημα που γεννάται λοιπόν εύκολα είναι αν θα αποτελέσει η Αραδίππου πια μόνιμο σταθμό της καριέρας του.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Ιτουάνο, ομάδα Γ’ Κατηγορίας της Βραζιλίας. Άλλο ένα αξιοσημείωτο, ο Ερμής θα αποτελέσει την πρώτη ομάδα του μακριά από την πατρίδα του. Ο Καμπράλ θα προστεθεί στα νέα αποκτήματα με τους Ρομπέρτο Ντίας, Μαχαμαντού Σισοκό, Αΐρτον Ριμπέιρο Σάντος, Μάρσιο Μέιρα, Στέλιο Δημητρίου και Γιάννη Φινιρίδη.

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε επίσης από τον Ερμή ότι στην ομάδα συνεχίζει και έμπειρος γυμναστής και καλός φίλος του προπονητή Νίκου Παναγιώτου και του προέδρου Λούκα Φανιέρου, ο Μιχάλης Σιεκκερής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ