aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΊσως εκπλήξει ο κόουτς

Ίσως εκπλήξει ο κόουτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σιγά-σιγά ο Ερμής αρχίζει να μπαίνει για τα καλά σε ρυθμούς Ομόνοιας. Το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στους πράσινους, είναι απ’ αυτά που η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου καλείται να δείξει τις δυνατότητές της και να αποδείξει ότι τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα ανήκουν στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, οι «φτεροπόδαροι» επικεντρώθηκε στα λάθη και τις αδυναμίες τους και μένει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο η δουλειά που έκαναν μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα φιλικά με αντίπαλο τη Δόξα (2-3) και τον Οθέλλο (2-1). Και στα δύο τεστ οι Αραδιππιώτες δεν είχαν και την καλύτερη δυνατή παρουσία, όμως αυτό δεν ανησυχεί.

Πάντως, οι απαιτήσεις που θα έχει ο Ερμής απέναντι στη διψασμένη για βαθμούς Ομόνοια, είναι πολύ μεγάλε και για να μπορέσει να έχει βαθμολογικό κέρδος θα χρειαστεί να παρουσιάσει ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις. Βελτίωση σε όλες τις γραμμές, σωστή μεσοαμυντική λειτουργία, αλληλοκαλύψεις και πολλά άλλα είναι στοιχεία που περιμένει να δει από τους παίκτες του ο Νίκος Παναγιώτου.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα με τραυματισμούς και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, η οποία δεν αποκλείεται να εκπλήξει με της επιλογές της για το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ