aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο»

«Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου.

Για τι νίκη επί της Αλκής: «Το πιο σημαντικό ήταν η ίδια η ομάδα. Μετά το χτίσιμο της νέας ομάδας, χρειάστηκε πολλής καιρός να έρθουν τα αποτελέσματα και να φύγει το στρες, ώστε ο Ερμής να μην βρίσκεται στα κάτω διαζώματα. Μετά την καλή εμφάνιση με την Ομόνοια και η άσχημη με τον Ολυμπιακό, χθες ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, όχι τόσο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Χθες δεχθήκαμε ένα γκολ από την πρώτη επίθεση του αντιπάλου. Όμως πριν τελειώσει το ημίχρονο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο 3ο γκολ ήρθε ο εφησυχασμός, η Αλκή μείωσε και μας έλειψε το καθαρό μυαλό και κινδυνέψαμε να χάσουμε το τρίποντο».

Για το ότι δέχθηκε 17 γκολ: «Δεν είναι αριθμός για να έχεις απαιτήσεις για κάτι ψηλό. Είναι ένα κομμάτι που θέλει βελτίωση, μας προβληματίζει και δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Το 1.5 γκολ ανά παιχνίδι που σκοράρουμε δεν είναι άσχημο και μπορούμε με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουμε να ανεβούμε. Πιστεύουμε ότι όταν φύγει η πίεση από πάνω τους θα βοηθήσουν και σίγουρα θέλουμε γκολ και εκτός από τους δύο στράικερ. Έχουν προσαρμοστεί και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που τους έχουμε μαζί μας».

Για την συνέχεια: «Όπως έχει δείξει αυτό το τρελό πρωτάθλημα, όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Η ΑΕΛ έχει απαιτήσεις αυτή τη σεζόν, αλλά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε το τρίποντο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ