aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΊμπσον και ενίσχυση

Ίμπσον και ενίσχυση

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Εντός της εβδομάδας είναι πολύ πιθανόν να ξεκαθαρίσει το θέμα που προέκυψε προ εβδομάδων μεταξύ του Ερμή και του Ίμπσον ντε Μέλο. Θυμίζουμε ότι οι «φτεροπόδαροι» προχώρησαν σε καταγγελία υποστηρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μαζί τους για ακόμη ένα χρόνο, ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει στα χέρια του έγγραφο που… λέει ότι η συνεργασία του με τους Αραδιππιώτες έληξε στις 31 Μαΐου. Τις εξελίξεις στην υπόθεση αναμένει και η Μαρίτιμο, στην οποία ο Ντε Μέλο υπέγραψε τον Ιούνιο συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Όπως γράφτηκε σε χθεσινά πορτογαλικά δημοσιεύματα, «δεν αποκλείεται ο παίκτης να αποτελέσει παρελθόν από τη Μαρίτιμο αν δεν επιλυθεί σύντομα το πρόβλημα. Ο προπονητής ελπίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ίμπσον. Προκύπτουν κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα με την προηγούμενη του ομάδα». Σε περίπτωση πάντως που δικαιωθεί ο Ερμής, θεωρείται απίθανο να δούμε ξανά τον Ντε Μέλο να φορά τη μαυροκόκκινη φανέλα, αφού αποτελεί κόκκινο πανί για τους «φτεροπόδαρους».

Όσον αφορά στα μετεγγραφικά του Ερμή, ο Νίκος Παναγιώτου συνεχίζει την αξιολόγηση παικτών που τον ενδιαφέρουν. Ο Κύπριος προπονητής εντόπισε κάποιες καλές περιπτώσεις και δεν θα αργήσει να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, αφού σύντομα θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν άλλες τρεις κινήσεις ενίσχυσης. Συγκεκριμένα, οι Αραδιππιώτες επιθυμούν την απόκτηση ενός στόπερ, ενός ανασταλτικού μέσου και ενός πολυθεσίτη επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ