aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ υπέρβαση δεν θα είναι αρκετή

Η υπέρβαση δεν θα είναι αρκετή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της α’ φάσης, διαπιστώνεται εύκολα το εξής: Η ομάδα που έχει περισσότερες πιθανότητες να κατεβάσει την Ανόρθωση από την έκτη θέση είναι ο Ερμής.

Είναι στο πλην τρία από τη «Μεγάλη Κυρία», ωστόσο βρίσκεται σε μειονεκτική θέση στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας. Επομένως για να μπορέσει να εισέλθει στο α’ γκρουπ της β’ φάσης χρειάζεται όχι μόνο να κάνει αγωνιστική υπέρβαση, μα και να βγάλει τα μάτια της η ομάδα της Αμμοχώστου.

Τι σημαίνει αυτό; Αν έρθουν οι νίκες των Αραδιππιωτών απέναντι στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ, αντιστοίχως σε «Αντώνης Παπαδόπουλος» και Τσίρειο στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές της α’ φάσης δεν θα αρκούν. Για να έχουν αντίκρισμα θα χρειαστεί να μη νικήσει η Ανόρθωση σε κανένα από τα δύο παιχνίδια της απέναντι σε Καρμιώτισσα και Απόλλωνα.

Όπως γίνεται αντιληπτό η προσπάθεια για την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα από πλευράς των παικτών του Κάρλος Κορμπεράν έχει γίνει πλέον πάρα πολύ δύσκολη. Ωστόσο, οι μαυροκόκκινοι δηλώνουν ότι θα δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για την υλοποίηση του στόχου και ό,τι βγει.

Οι «φτεροπόδαροι» είναι αουτσάιντερ πλέον για την εξάδα, όμως η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν σηκώσει λευκή σημαία και είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για να έρθει η επιτυχία. Κάτι που φάνηκε και με την τεσσάρα επί της ΑΕΖ, στο Παφιακό το περασμένο Σάββατο (4-0).

Πλέον, η προσοχή επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ντε Βρίσε, ενώ στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει να είναι έτοιμος ο Μπενγκά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ