aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ βαριά ήττα και το στοίχημα

Η βαριά ήττα και το στοίχημα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Βαριά κι ασήκωτη ήταν η ήττα που δέχθηκε ο Ερμής από τη Δόξα. Μία ήττα που ήρθε με κάτω τα χέρια, μιας και οι «φτεροπόδαροι» δέχθηκαν τη συντριβή. Οι πολλές σοβαρές απουσίες που είχε ο Ερμής ήταν ευθύς εξ αρχής ξεκάθαρο ότι θα επηρέαζαν την ομάδα, αλλά κανείς δεν περίμενε σε τέτοιο μεγάλο βαθμό. Οι «φτεροπόδαροι» δεν είχαν συγκέντρωση, δεν μπήκαν ποτέ ουσιαστικά στο παιχνίδι και έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια.

Το γεγονός ότι πριν τον αγώνα υπήρξε η πληροφορία πως το ματς ήταν χειραγωγημένο ήταν κάτι που προκάλεσε έντονη αναστάτωση στην ομάδα. Φαίνεται ότι παίχτηκαν πολλά χρήματα στη νίκη της Δόξας και αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Ερμή, της ΚΟΠ και της Αστυνομίας.

διοίκηση αντέδρασε και ζήτησε να μη γίνει το παιχνίδι, κάτι φυσικά που δεν κατέστη δυνατό. Ο Λούκας Φανιέρος είναι έντονα προβληματισμένος για το θέμα του στοιχήματος και θα προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες για να βρεθούν λύσεις και τρόποι για να μειωθεί αυτό το φαινόμενο ή και να εξαλειφθεί. Σε αυτή την προσπάθεια δεν αποκλείεται να ζητήσει και τη βοήθεια των μεγάλων ομάδων.

Σίγουρα, πρέπει να υπάρξει αντίδραση και από την ομοσπονδία, όμως, όσο δεν βρίσκεται η ρίζα του κακού από τις αρμόδιες αρχές δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι. Αγωνιστικά, ο Ερμής σκέφτεται τον επόμενο αγώνα με την Καρμιώτισσα, εκτός έδρας, όπου και πάλι θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ