aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Ή σου κάθεται ή δεν σου κάθεται» (φεύγει κόσμος!)

«Ή σου κάθεται ή δεν σου κάθεται» (φεύγει κόσμος!)

Στον Active και στην εκπομπή τα «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος, ο οποίος αναφέρθηκε στη χθεσινή βαριά ήττα που δέχτηκε η ομάδα του από την ΑΕΚ (4-0). Μεταξύ άλλων είπε τα πιο κάτω, ενώ ολοκληρωμένες τις δηλώσεις μπορείτε να τις ακούσετε στο ηχητικό.

Αναλυτικά: «Ήρθε η ώρα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Για να προλάβουμε τα χειρότερα θα αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές και άτομα γύρω από τον προπονητή. Την ευθύνη την έχει ο προπονητής που χάθηκε το παιχνίδι, όμως τον στηρίζουμε».

Βεβαίως και στηρίζω τον προπονητή, μιλώ για ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Δεν μπορώ να αλλάξω προπονητή, αλλά το προπονητικό τιμ. Στο ποδόσφαιρο ή σου κάθεται ή δεν σου κάθεται. Αυτή την ώρα είμαστε σε συνάντηση και θα κάνουμε κάποιες προσπάθειες με τον προπονητή για να αλλάξει τις ζημιές που πάθαμε. Δεν μας φοβίζει τίποτα.

Την ευθύνη την έχει ο προπονητής για το χθεσινό παιχνίδι, έκρινε ότι έπρεπε να κάνει κάποιες αλλαγές και αυτό μας στοίχισε. Το επόμενο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές πήραν αρκετές προειδοποιήσεις αρκετές φορές, όμως κάποιοι θα αποδεσμευτούν γιατί τους μιλήσαμε επανειλημμένες φορές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ