aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ πρωτιά είναι το κίνητρό του

Η πρωτιά είναι το κίνητρό του

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο ψυχολογικό κομμάτι έχει εστιάσει ο προπονητής του Ερμή, Κάρλος Κορμπεράν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει τους παίκτες του να ξεπεράσουν ανώδυνα και γρήγορα την ήττα από τη Δόξα. Μία ήττα που κανείς δεν περίμενε να έρθει και μάλιστα με βαρύ σκορ και έχει επιφέρει… χαμηλό βαρομετρικό στο κομμάτι της ψυχολογίας. Ωστόσο, οι «φτεροπόδαροι» καλούνται να κοιτάξουν μπροστά και να δουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος με αισιοδοξία.

Ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει για τους παίκτες του Ερμή είναι η πρωτιά στον δεύτερο όμιλο και από τη στιγμή που η διαφορά των τριών βαθμών από τη Νέα Σαλαμίνα δίνει έναν αέρα στην ομάδα της Αραδίππου και την καθιστά φαβορί. Για να μπορέσει όμως να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος θα πρέπει σαφέστατα ο Ερμής να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στα εναπομείναντα παιχνίδια και να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς.

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα του Κορμπεράν θα πάει στο ΓΣΖ για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος ο Ερμής κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά, μιας και θα απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Και σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχουν απουσίες από πλευράς Ερμή (εκτός πλάνου βρίσκονται οι τραυματίες Μπάουμαν, Αλεξίου και Ντε Βρίσε), όμως οι επιλογές θα είναι αυξημένες σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα, καθώς επιστρέφουν οι Μαρτίνιουκ, Ψάλτης και Κέζος, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ