aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ προσοχή έπεσε στον Κριστιάν Σίργκι

Η προσοχή έπεσε στον Κριστιάν Σίργκι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το βλέμμα του καρφωμένο στο Κριστιάν Σίργκι έχει ο Νίκος Παναγιώτου. Ο προπονητής του Ερμή θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει σε ποια κατάσταση θα είναι ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός πριν από το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα.

Αν είναι έτοιμος να βοηθήσει, τότε θα πάρει θέση βασικού, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει στον πάγκο. Στους «φτεροπόδαρους» υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Σίργκι θα είναι σε θέση να βοηθήσει έστω και την τελευταία στιγμή.

Τυχόν νέα απουσία του θα είναι πλήγμα για τον Ερμή μιας και ήδη υπάρχουν κάποιες σημαντικές απουσίες. Εκτός πλάνου από το παιχνίδι με τους κυανόλευκους της Λεμεσού θα είναι οι τραυματίες Μούλερ Φερνάντες και Χόι, καθώς και οι τιμωρημένοι Αντωνίου και Μασίνουα. Αν ο Σίργκι δεν τα καταφέρει ν’ αγωνιστεί, θα μιλάμε για αρκετές και σημαντικές απουσίες, οι οποίες επηρεάζουν το πλάνο του Κύπριου τεχνικού σε μεγάλο βαθμό.

Πολύ πιθανόν ο Μιγκέλ Άλμπα να πάρει θέση βασικού στην επιθετική γραμμή, ενώ στη μεσαία γίνονται σκέψεις από την τεχνική ηγεσία αν θα προχωρήσει σε κάποια αλλαγή. Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια οι πιθανότητες ανάμεσα σε Στυλιανού και Τσερνάουσκας είναι μοιρασμένες. Ο Παναγιώτου δεν αποκλείεται να δώσει την ευκαιρία στον Στυλιανού να παίξει και αν δείξει ότι παραμένει σε καλή κατάσταση, θα διατηρηθεί και στα επόμενα ματς.

Το σημαντικό για τον Ερμή στο παιχνίδι αυτό είναι να βγάλει αντίδραση στο γήπεδο και να δείξει ότι μπορεί να τα βάλει με τις μεγαλύτερες ομάδες. Άλλωστε, στην έδρα τους οι Αραδιππιώτες θέλουν να έχουν όφελος και θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ