aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ παραμονή και η πρωτιά

Η παραμονή και η πρωτιά

ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αναμέτρηση των Άρη και Ερμή, πράξη τέταρτη στο τρέχον πρωτάθλημα. Στις τρεις προηγούμενες, η νίκη άλλαζε χέρια σε στυλ «μία σου και μία μου», με τους μαυροκόκκινους να μετρούν δύο (2-0, 2-1) και τους πράσινους μία (2-1). Μένει λοιπόν να δούμε αν θα συνεχιστεί η ροή των αποτελεσμάτων ή αν θα προκύψει διαφοροποίηση σήμερα στο Τσίρειο. Περισσότερο καίγεται ο γηπεδούχος, ο οποίος θέλει να μην ηττηθεί για να σωθεί, ενώ ο φιλοξενούμενος θέλει να παραμείνει στην κορυφή των πλέι άουτ.

Ο Άρης θέλει να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση παραμονή και ένας βαθμός του φτάνει. Θα μπορούσαν οι αγωνίες και οι έγνοιες να μην υπήρχαν εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Ωστόσο, όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα, οι Λεμεσιανοί θα επιδιώξουν να νικήσουν σήμερα και να είναι ξέγνοιαστοι στον τελευταίο αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο και ο Νικόλας Μαρτίδης έχει προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές, πως θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να τελειώσει η αγωνία. Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Αλβάρεθ, όπως και ο Ράσμους ο οποίος δεν αγωνίστηκε με τον Εθνικό στο Δασάκι. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και το θετικό είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες, οι πράσινοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Ο πρώτος στόχος είναι να παρουσιαστεί σφριγηλή η άμυνα και με τη βοήθεια των μέσων να μην παραβιαστεί η εστία τους. Από εκεί και πέρα, οι επιθετικοί αναμένεται θα προσπαθήσουν να να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα βρουν. Χρειάζεται πάντως πολλή προσοχή, γιατί όσο λαβωμένος και αν είναι ο Ερμής από τις τελευταίες εξελίξεις, άλλο τόσο χρειάζεται προσοχή.

Από εκεί και πέρα, η αφαίρεση έξι βαθμών που επιβλήθηκε στους Αραδιππιώτες δεν τους έριξε από την κορυφή του β’ γκρουπ, αλλά θέτει πλέον σε κίνδυνο την πρωτιά. Γι’ αυτό και οι παίκτες του Κορμπεράν αναμένεται να αγωνιστούν σήμερα στο Τσίρειο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Δεν αποκλείεται να τους εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση.

Ο Ισπανός τεχνικός και οι παίκτες του πέρασαν δύσκολη εβδομάδα με όλα όσα έχουν συμβεί, όμως είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διεκδικήσουν τη νίκη. Αν καταφέρουν να έχουν την απόδοση που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, έχουν πολλές πιθανότητες να πετύχουν τον στόχο τους. Εκτός πλάνου είναι ο τιμωρημένος Χριστοφή, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Μπάουμαν και Αλεξίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ