aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ ώρα για να δείξει χαρακτήρα

Η ώρα για να δείξει χαρακτήρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί μία ομάδα που μέχρι σήμερα απογοήτευσε να αλλάξει πρόσωπο και να δείξει άλλη εικόνα; Στον Ερμή πιστεύουν ακράδαντα ότι μπορεί. Και αυτό γιατί οι «φτεροπόδαροι» στη μέχρι σήμερα πορεία τους δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν στο γήπεδο την εικόνα που όλοι ήθελαν και περίμεναν.

Πολλές φορές ακούσαμε ανθρώπους του συλλόγου να δηλώνουν σίγουροι για την ποιότητα και την αξία που έχει ο Ερμής. Μέχρι σήμερα δεν είδαμε αυτά που… ακούσαμε. Επομένως, ίσως ήρθε η ώρα να δούμε στο γήπεδο ποιος πραγματικά είναι ο Ερμής. Να βγάλει τον χαρακτήρα που πρέπει και να δει στα μάτια την Ομόνοια. Αν παρουσιάσει την εικόνα που είδαμε στα πλείστα παιχνίδια του μέχρι σήμερα θα μείνει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Αραδιππιώτες έχουν δύο απουσίες για το ματς με τους πράσινους. Ο Μαρτίνιουκ είναι εκτός πλάνου μιας και συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, ενώ ο Ψάλτης τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι των Ελπίδων με το Βέλγιο και δεν υπολογίζεται. Δεδομένη, λοιπόν, είναι η μία αλλαγή στη μεσαία γραμμή, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα και να μπουν κάποια νέα πρόσωπα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Η ομάδα της Αραδίππου χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση, κάτι που θα φέρει ηρεμία και μεγαλύτερη πίστη ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Ο Ερμής δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει ματς και θα τα δώσει όλα κόντρα στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ