aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ επιστροφή του Ιράκλι

Η επιστροφή του Ιράκλι

Η είδηση για την ανέγερση νέου γηπέδου στην Αραδίππου γλύκανε λίγο τους φίλους του Ερμή, οι οποίοι είχαν απογοητευθεί λόγω της ήττας από τη Νέα Σαλαμίνα.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, στη νέα σεζόν οι «φτεροπόδαροι» θα αγωνίζονται στο δικό τους σπίτι, στην Αραδίππου. Θα ονομάζεται «Γήπεδο Πεσόντων και Αγνοουμένων Αραδίππου», ως ελάχιστο φόρο τιμής των ηρώων της κωμόπολης, και θα είναι 5.000 θέσεων περίπου.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, το τρίποντο στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη φαντάζει μονόδρομος. Οι Αραδιππιώτες θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρηθούν στην πρώτη εξάδα.

Ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ αρκετές πιθανότητες έχει και ο Νικόλας Αλεξίου, ο οποίος ανέβασε ρυθμό και είναι στα υπόψη του Νίκου Παναγιώτου. Κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα απουσιάσει ο Μιούλερ, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Ρουμάνος Σίργκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ