aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ ευκαιρία του Γιάννη Αντωνίου

Η ευκαιρία του Γιάννη Αντωνίου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο τραυματισμός του Σίργκι και η ενδεχόμενη απουσία του από το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον Γιάννη Αντωνίου. Ο Ρουμάνος μέσος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και δεν αναμένεται να προλάβει το ματς του Ερμή, έτσι ο Νίκος Παναγιώτου αναγκαστικά θα προβεί σε αλλαγή στο κέντρο της άμυνας.

Επικρατέστερος είναι όπως προαναφέραμε ο Κύπριος στόπερ, ο οποίος κόντρα στον Εθνικό Άχνας έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Εκτός απροόπτου θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο πλευρό του Μπενγκά για να θωρακίσει την άμυνα των «φτεροπόδαρων».

Απ’ εκεί και πέρα ορατό είναι το ενδεχόμενο ακόμη μιας αλλαγής, με τους Χόι και Φερνάντες να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Πάντως, στο στρατόπεδο των Αραδιππιωτών επικρατεί τεράστια ικανοποίηση από τη μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας και ειδικά από τις τρεις σερί νίκες.

Ειδική μνεία γίνεται απ’ όλους για τον τερματοφύλακα Δημήτρη Στυλιανού, ο οποίος κατάφερε με τις εμφανίσεις του να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι εξαιρετικές του αποκρούσεις έχουν αναγκάσει τον Κύπριο τεχνικό να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα και να αφήσει στον πάγκο τον Τσερνάουσκας, ο οποίος είχε έρθει ως ένα μεγάλο όνομα για να καλύψει τη θέση του «άσου».

Για την ώρα ο Στυλιανού δικαίως έχει κερδίσει φανέλα βασικού και στο χέρι του είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ