aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ διακοπή δούλεψε υπέρ του

Η διακοπή δούλεψε υπέρ του

Σε πιο εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Ερμή ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Οι Αραδιππιώτες υποδέχονται την ερχόμενη Δευτέρα την ΑΕΚ στο ΓΣΖ με μοναδικό στόχο τη νίκη, για να διαγράψουν μια και καλή την ήττα στην πρεμιέρα από τη Δόξα. Σαφέστατα οι «φτεροπόδαροι» χρειάζονται χρόνο μέχρι να μπορέσουν να φθάσουν σε επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα, μιας και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν είναι έτοιμοι.

Η διακοπή δούλεψε υπέρ τους όμως και ο Νίκος Παναγιώτου περιμένει ότι η ομάδα του θα έχει καλύτερη παρουσία και θα διεκδικήσει στα ίσα τη νίκη απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ. Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει, σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, όμως είναι λογικό και αναμενόμενο ότι θα γίνουν αλλαγές, προκειμένου ο Ερμής να βγάλει στο γήπεδο ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Πάντως, το παράθυρο ενίσχυσης δεν έχει κλείσει ακόμη και είναι ορατό το ενδεχόμενο να γίνει προσθήκη με άνεργο ποδοσφαιριστή. Ένα από τα ονόματα που εξετάστηκε ήταν αυτό του Πάρντο, ο οποίος τελικά επέλεξε να πάει στην Αλκή. Μέχρι την Παρασκευή ίσως προκύψουν εξελίξεις στο μετεγγραφικό κεφάλαιο, με την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση να επιθυμούν την απόκτηση ενός παίκτη που θα διεκδικήσει φανέλα βασικού και θα βοηθήσει ουσιαστικά στη νέα προσπάθεια που γίνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ