aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ απαίτηση, οι 3 προσθήκες και το «όχι» για Άλεξ

Η απαίτηση, οι 3 προσθήκες και το «όχι» για Άλεξ

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μίλησε το μεσημέρι στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, τα μετεγγραφικά και στην περίπτωση του Άλεξ Κωνσταντίνου. Επίσης, μίλησε και για το γήπεδο.

Ο Λούκας Φανιέρος είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι όνειρο. Είναι απαίτηση να μπει η ομάδα στην εξάδα. Οι ποδοσφιαριστές είναι έμπειροι, ήρθαν από μεγάλες ομάδες και δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα με αυτόν τον στόχο. Και στα φιλικά παιχνίδια, ειδικά στα τελευταία, έχουν δείξει ότι είναι έτοιμοι. Θα έρθουν ακόμα τρεις παίκτες και θα αποχωρήσει και ένας που δεν ικανοποίησε. Ψάχνουμε να βρούμε δύο αυτή τη στιγμή και θα αφήσουμε για το τέλος την τελευταία προσθήκη. Θέλουμε έναν αμυντικό, έναν μέσο και έναν εξτρέμ.

Δεχθήκαμε πρόταση για τον Άλεξ Κωνσταντίνου από έναν Γάλλο μάνατζερ. Ήθελε να παραχωρήσουμε άδεια στον παίκτη μας για μια εβδομάδα προκειμένου να τον πάρει μαζί του για διαπραγματευτούν τη μετεγγραφή του με ομάδες του εξωτερικού, όμως απαντήσαμε αρνητικά. Ο συγκεκριμένος παίκτης μου αρέσει πολύ και περιμένουμε πολλά από αυτόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ