aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ άφιξη από το Μεξικό και τα «μέλια» του Νόβακ

Η άφιξη από το Μεξικό και τα «μέλια» του Νόβακ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην Κύπρο για λογαριασμό του Ερμή βρίσκεται ο Έντγκαρ Πατσέκο, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση και ανακοινώθηκε. Πρόκειται για επιτελικό μέσο, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην εθνική ομάδα του Μεξικού.

Ο Νίκος Παναγιώτου πιστεύει ότι ο Μεξικανός μπορεί να δώσει πολλά στη μεσοεπιθετική γραμμή των «φτεροπόδαρων», ενώ ο ποδοσφαιριστής πριν μερικές μέρες σε δηλώσεις του ανέφερε ότι τον δελεάζει η προοπτική να παίξει στην Ευρώπη και ότι έχει στόχο να πετύχει.

Δηλώσεις έκανε και ο νέος τερματοφύλακας του Ερμή, Άντριου Νόβακ (φωτό), ο οποίος είπε τα καλύτερα για τον Νίκο Παναγιώτου. «Ο προπονητής μας ήταν ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες όλων των εποχών στην Κύπρο», ανέφερε ο Ουκρανός και πρόσθεσε: «Ο Νίκος Παναγιώτου θέλει παίκτες μαχητές και συγκεντρωμένους σε ένα στόχο. Όπως και με τον Μαρτίνιουκ, έτσι και μαζί μου, έχει άμεση επικοινωνία και υπάρχει μια φιλική ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια».

Μέσα από τα λεγόμενα του Νόβακ διαπιστώνει κανείς το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις προπονήσεις των «φτεροπόδαρων», στο οποίο στηρίζει πολλά ο Κύπριος τεχνικός. Ο Παναγιώτου θέλει να επικρατεί οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και, όπως φαίνεται από τις πρώτες μέρες, το έχει μεταφέρει στους παίκτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ