aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣH δεύτερη φορά του Αΐρτον, η έκπληξη και οι Ντίας-Σισοκό

H δεύτερη φορά του Αΐρτον, η έκπληξη και οι Ντίας-Σισοκό

Και το όνομα αυτού, Aΐρτον Ριμπέιρο Σάντος (φωτό δεξιά)! Η μετεγγραφή «βόμβα», όπως χαρακτηρίστηκε στον Ερμή, ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα, με την ομάδα της Αραδίππου να ανεβάζει φωτογραφίες του 30χρονου Βραζιλιάνου χαφ κατά την υπογραφή του συμβολαίου του. Πρόκειται για παίκτη που κουβαλά πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις και στον Ερμή, προσδοκούν ότι θα αποτελέσει βασικό πυλώνα για την ευόδωση των στόχων στη νέα σεζόν.

Ο Αΐρτον βγαίνει μόλις για δεύτερη φορά εκτός της χώρας του για να παίξει ποδόσφαιρο. Η πρώτη ήταν πριν από 11 χρόνια, όταν για μία διετία αγωνίσθηκε στην Μπενφίκα (34 συμμετοχές). Βλέπετε, τις προηγούμενες σεζόν είχε ξεχωρίσει αγωνιζόμενος στη Φλαμένγκο, ομάδα που επέστρεψε μετά τον σταθμό στην Πορτογαλία. Το 2013 έπαιξε στην Ιντερνασιονάλ (22 ματς, 1 γκολ) και για τέσσερα χρόνια στην Μποταφόγκο (71 παιχνίδια). Προηγούμενες σταθμός στην καριέρα του ήταν η Φλουμινένσε, με την οποία για μία διετία κατέγραψε 28 συμμετοχές.

Η διοίκηση του Ερμή, ενημέρωσε χθες για άλλες δύο προσθήκες. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο με πορτογαλικό διαβατήριο Ρομπέρτο Ντίας και για τον Γάλλο Μοχαμαντού Σισοκό. Κι δύο αγωνίζονται ως κεντρικοί αμυντικοί. Ο πρώτος, άρχισε την καριέρα του από τη Νασιονάλ και η τελευταία του ομάδα ήταν η Σένιτσα στη Σλοβακία. Τα τελευταία δύο χρόνια ψηφίστηκε μέσα στους τρεις καλύτερους αμυντικούς του σλοβάκικου πρωταθλήματος. Ο δεύτερος διεθνής κατέγραψε αξιόλογες παρουσίες στο ρουμανικό πρωτάθλημα με Οτσέλουλ Γκαλάτσι και Βολουντάρι. Τελευταία του ομάδα ήταν η ΡοΠς Φινλανδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ