aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΓύρισε σελίδα για ακραίο φορ

Γύρισε σελίδα για ακραίο φορ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αν και βρέθηκε στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στον Ερμή, η μεγάλη αποχή του Ελλαδίτη Αντώνη Ηλιάδη σε συνδυασμό με τις ιατρικές εξετάσεις έβαλαν φρένο στην απόκτησή του. Έτσι, οι «φτεροπόδαροι» κινούνται για τον εντοπισμό άλλου ακραίου επιθετικού και ήδη αξιολογούνται ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί.

Ο Κώστας Καϊάφας, οι στενοί του συνεργάτες και η διοίκηση θα δουν τις λύσεις που έχουν και σύντομα θα πάρουν την απόφασή τους για τον παίκτη που θα ενισχύσει τους Αραδιππιώτες. Η προσπάθεια που γίνεται είναι για να έρθει ένας πιο έτοιμος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα έχει τα φόντα να βοηθήσει το συντομότερο και να δώσει λύσεις.

Ο Κώστας Καϊάφας άρχισε να καταστρώνει το πλάνο ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο ΓΣΖ. Μοναδικός στόχος θα είναι η νίκη για να μπορέσει να ανοίξει και άλλο τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Αναμένεται ότι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ