aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΓήπεδο… από την αρχή στην Αραδίππου (€1.200.000 περίπου το κόστος)

Γήπεδο… από την αρχή στην Αραδίππου (€1.200.000 περίπου το κόστος)

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εδώ και αρκετά χρόνια, Ερμής και Ομόνοια Αραδίππου έχουν ένα κοινό στόχο. Ποιο; Να έχουν ένα δικό τους γήπεδο που θα μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Διαφορές και διαφωνίες όμως έβαζαν φρένο στην όλη προσπάθεια. Τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν, μιας και οι εξελίξεις που προέκυψαν κρίνονται σημαντικές.

Πήραν έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αραδίππου για ανέγερση νέου γηπέδου στο χώρο που βρίσκεται σήμερα το Κοινοτικό Στάδιο της Αραδίππου. Να αναφέρουμε ότι υπάρχουν  ήδη μελέτες και το όλο έργο κοστολογείται κοντά στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια θα γίνουν πολλά βελτιωτικά έργα και θα ανεγερθούν καταστήματα στη μια πλευρά του γηπέδου. Τα τρία σημαντικά θέματα που απασχολούν είναι οι κερκίδες, ο φωτισμός και το πάρκινγκ.

Το τελευταίο κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό και ίσως το Δημαρχείο παραχωρήσει συγκεκριμένο χώρο. Στο οικονομικό κομμάτι το Δημαρχείο θα βοηθήσει στο βαθμό που μπορεί, ενώ ο ΚΟΑ έχει δεσμευτεί ότι θα στηρίξει την προσπάθεια των δυο σωματείων. Ο Ερμής με την πολύχρονη παρουσία του στην Α’ Κατηγορία, δικαιούται από τον ΚΟΑ ένα σημαντικό ποσό.

Το πλέον σημαντικό είναι ότι ανοίγει ο δρόμος για την ολική ανακαίνιση του Κοινοτικού Σταδίου της Αραδίππου, όπου θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες Α’ Κατηγορίας και έτσι δεν θα αναγκάζεται να… ξενιτεύεται κάθε χρόνο ο Ερμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ