aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΓιάννης Ταραλίδης, η επιστροφή!

Γιάννης Ταραλίδης, η επιστροφή!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του Ερμή για 1,5 χρόνο και βοήθησε την ομάδα να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, επιστρέφει στην Αραδίππου. Ο λόγος για τον Γιάννη Ταραλίδη, ο οποίος έχει δώσει τα χέρια με τους «φτεροπόδαρους» και μετά από δυο χρόνια θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ερμή, θέλοντας να τον βοηθήσει να εκπληρώσει τους στόχους του.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής είναι στα 36 του χρόνια, όμως ο Νίκος Παναγιώτου έκρινε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, καθώς πέρα από τις αγωνιστικές ικανότητές του είναι και σε θέσει να αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια.

Στην πρώτη του θητεία στον Ερμή, ο Ταραλίδης αγωνίστηκε σε 47 ματς πρωταθλήματος σκοράροντας τέσσερα γκολ, έπαιξε ως βασικός στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ενώ με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις ο Ερμής κατέκτησε το σούπερ καπ το 2014. Πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Καρμιώτισσας, με την οποία είχε 25 συμμετοχές και τρία γκολ. Πέρα από τη θέση του κεντρικού αμυντικού αγωνίζεται και ως ανασταλτικός μέσος.

Εκτός από τον Ταραλίδη, ο Ερμής είναι σε προχωρημένες επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές και σύντομα ίσως προκύψουν μαζεμένες ανακοινώσεις. Ο Παναγιώτου επιθυμεί όπως «κλείσει» το συντομότερο το θέμα του τερματοφύλακα. Γίνονται κάποιες επαφές με τον βασικό στόχο. Αν δεν καρποφορήσουν τότε ίσως στραφεί στον Νταργκόγεβιτς.

Για την ώρα είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα στην ομάδα της Αραδίππου, γι’ αυτό και η ομάδα προγραμματισμού «τρέχει» για να ολοκληρώσει συμφωνίες και να αρχίσει να γεμίζει το ρόστερ. Θυμίζουμε ότι, μέχρι σήμερα ο Ερμής κατέληξε σε συμφωνία με τους Σωφρονίου και Φελισιέν, ενώ υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με τους Ευθυμίου και Θεοδώρου. Δεν είναι μακριά η στιγμή που η διοίκηση θα προχωρήσει σε μαζεμένες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ