aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΓια την πρώτη νίκη στο 2019

Για την πρώτη νίκη στο 2019

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ  

Ο Ερμής μάζεψε έως τώρα τους λιγότερους βαθμούς, έχει τη χειρότερη αμυντική γραμμή και παραλλήλως τη δεύτερη μη ουσιαστική επιθετική γραμμή (μαζί με την Αλκή) του πρωταθλήματος.

Θέλετε και άλλα; Πέτυχε μόλις δύο νίκες κατά την α΄ φάση του μαραθωνίου. Και τις δύο στον πρώτο γύρο. Κέρδισε εκτός έδρας την Αλκή στις 2 Σεπτεμβρίου 2018 (2-0) και εντός έδρας την Πάφος FC στις 10 Νοεμβρίου 2018 (3-0). Με αυτά και με αυτά, μέσα στο 2019 δεν πανηγύρισε νίκη! Έστω και καθυστερημένα, λέτε, θα πάρει μπρος; Η απάντηση θα δοθεί επί σκηνής και συγκεκριμένα στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Η ομάδα της Αραδίππου καλείται να βρει τα ψυχικά αποθέματα ώστε να κοιτάξει στα μάτια τον πρώτο αντίπαλο στη φάση των πλέι οφ, πιστώνοντας στο ταμείο τους τρεις βαθμούς. Το έργο του συνόλου του Χρύση Μιχαήλ προφανώς και θα έχει πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δεν υπάρχει καμία επιλογή.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ανόρθωση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, παρά την ήττα με 2-3, ο Ερμής κάλλιστα θα μπορούσε να είχε βαθμολογικό όφελος με βάση την εμφάνισή του. Εκτός πλάνου είναι ο Γιάννης Μαύρου ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ