aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΓια οικογενειακούς λόγους αποχώρησε ο Χριστόφ

Για οικογενειακούς λόγους αποχώρησε ο Χριστόφ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, ο Ιορδάν Χριστόφ (δεξιά στη φωτό) ζήτησε να αποχωρήσει από τον Ερμή. Αν και η πρόθεση της διοίκησης ήταν να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Βούλγαρος αμυντικός ζήτησε να αποχωρήσει και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του.

Για την ώρα, δεν υπάρχει πρόθεση από τη διοίκηση να προχωρήσει σε άλλη λύση συμβολαίου προτού ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αντιθέτως, αναμένεται να γίνει προσπάθεια για ανανέωση συμβολαίου με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, οι μαυροκόκκινοι σκέφτονται σταδιακά το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, το οποίο θα διεξαχθεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μοναδικό πρόβλημα για την ώρα είναι η απουσία του τραυματία Μπενγκά, ο οποίος εδώ και καιρό ταλαιπωρείται και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δώσει στα εναπομείναντα παιχνίδια χρόνο συμμετοχής σε περισσότερους νεαρούς παίκτες, για να αξιολογηθούν και να δείξουν πόσο μπορούν να βοηθήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ