aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΓια να αποκτήσει αξία το τρίποντο κόντρα στον Άρη

Για να αποκτήσει αξία το τρίποντο κόντρα στον Άρη

Να… κολλήσει δεύτερη σερί νίκη για να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία και το τρίποντο που κατέκτησε εκτός έδρας με αντίπαλο τον Άρη, είναι ο στόχος του Ερμή Αραδίππου. Οι «φτεροπόδαροι» υποδέχονται αύριο την ΑΕΖ Ζακακίου σε έναν αγώνα που σύμφωνα με τον Νίκο Παναγιώτου είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Ο Κύπριος τεχνικός λέει και ξαναλέει στους παίκτες του ότι η αναμέτρηση εμπερικλείει παγίδες, αφού ο καθαρά αγωνιστικός τομέας δεν πρόκειται να επηρεασθεί από τις δραματικές εξελίξεις στην ομάδα του Ζακακίου. Μπορεί να αποχώρησαν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο προπονητής, αλλά ποδόσφαιρο θα παίξουν οι παίκτες κι αξιολογείται ότι συγκροτούν ένα σύνολο άκρως επικίνδυνο. Γι’ αυτό και ο Νίκος Παναγιώτου κτυπά συνεχώς το καμπανάκι του κινδύνου, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία.

Ο τιμωρημένος Μαρτίνιουκ είναι μία σοβαρή απώλεια για τους «φτεροπόδαρους», όπως επίσης και το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Μαϊσουράντζε. Ωστόσο, υπάρχουν οι επιλογές που μπορούν να βοηθήσουν το αραδιππιώτικο συγκρότημα να φτάσει στο τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ