aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦουλ... επίθεση για ενίσχυση στον Ερμή

Φουλ… επίθεση για ενίσχυση στον Ερμή

Το βάρος (αποκλειστικά) στην ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής έχει ρίξει ο Ερμής. Σήμερα θα βρίσκεται στην Κύπρο ο Σιμεόν Ραΐκοφ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Άλμπα στο ρόστερ και θα κληθεί να δώσει βοήθειες στις πτέρυγες της επιθετικής γραμμής. Ο Βούλγαρος, πρώτη φορά θα παίξει εκτός της πατρίδας του, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία.

Ο Ερμής και ο ποδοσφαιριστής τα έχουν βρει σε όλα και απέμειναν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η προσθήκη του στο έμψυχο δυναμικό. Πρόκειται για έτοιμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετρά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του με την τέως ομάδα του τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, στην οποία έπαιξε σε εννέα ματς πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Το σίγουρο είναι ότι στον Ερμή δεν μένουν μέχρι εδώ. Θα αποκτηθούν άλλοι δύο παίκτες οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν σημαντικά στο σκοράρισμα, μιας και εκεί είναι που έχει εντοπιστεί το μεγαλύτερο πρόβλημα από την τεχνική ηγεσία.

Με αυτά τα δεδομένα ο Νίκος Παναγιώτου θέλει να ενισχύσει το σύνολο με επιτελικό μέσο και επιθετικό κορυφής, οι οποίοι όμως θα είναι σε εκείνη την αγωνιστική κατάσταση που θα τους επιτρέψει να αγωνισθούν και να δώσουν άμεσα λύσεις.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο 29χρονος Εμάνουελ Σάργκι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, προπονείται στον Ερμή και πολύ σύντομα θα παρθεί η απόφαση αν θα αποκτηθεί ή όχι. Με τα υφιστάμενα δεδομένα το πιθανότερο είναι να μην αποκτηθεί.

Πρόθεση των ιθυνόντων στην ομάδα της Αραδίππου είναι να φέρουν και παίκτες από το κυπριακό πρωτάθλημα που θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούν και να προσφέρουν. Γι΄αυτό και κάνουν τις διερευνητικές επαφές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ