aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦέρνει Πατσέκο, «βλέπει» τον Άλεξ

Φέρνει Πατσέκο, «βλέπει» τον Άλεξ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κοντά στην απόκτηση του Μεξικανού Έντγκαρ Πατσέκο βρίσκεται ο Ερμής, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στα «φτερά», καθώς και σε ρόλο επιτελικού. Μάλιστα χρίστηκε πέντε φορές διεθνής με το Μεξικό σκοράροντας και μία φορά.

Στην καριέρα του αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες του Μεξικού. Τις Ακαντέμικο, Άτλας, Τίγκρες, Λεόν, UAG, Γκουερετάρο και F.C. Juárez. Το 2016 αγωνίστηκε στην Κορέα για την Γκάνγκγον, ομάδα στην οποίαν αγωνίζεται ο Βαλεντίνος Σιέλης, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Ναϊμά του Μπαχρέιν.

Φέρνει Μεξικανό πλέιμεϊκερ (videos)

Πέρα από τον Πατσέκο, η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται και οι «φτεροπόδαροι» βρίσκονται σε επαφές με τον Άλεξ Κωνσταντίνου. Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα, με την οποίαν είχε 20 συμμετοχές. Γίνονται επαφές και σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν θα υπογράψει.

Από εκεί και πέρα, σήμερα ο Ερμής θα δώσει φιλικό παιχνίδι στις 18:30 με την Αλκή στην Πύλα. Ένα τεστ προετοιμασίας κατά το οποίο ο Νίκος Παναγιώτου θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει όσα δουλεύονται στις προπονήσεις και να αξιολογήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ