aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Τον τελευταίο λόγο έχει ο προπονητής»

Φανιέρος: «Τον τελευταίο λόγο έχει ο προπονητής»

Με αφορμή τα επικριτικά σχόλια για τον τρόπο που χειρίστηκε τα πράγματα μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια, όπου έφερε προπονητή και τεχνικό διευθυντή προ των ευθυνών τους, ο Λούκας Φανιέρος έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

«Τον Νίκο Παναγιώτου είναι πολλοί που τον θέλουν προπονητή. Αν τον θέλουν, τον πουλώ. Ο Ερμής είναι σαν οικογένεια, προπονητές, πρόεδροι, όλοι δικαιούμαστε να έχουμε γνώμη. Ο προπονητής παίρνει γνώμη από όλους, αλλά τον τελευταίο λόγο έχει αυτός.

Όλη την εβδομάδα πολλοί μπορούν μέσα στην ομάδα να πουν τη γνώμη τους, ωστόσο πάντα την τελική απόφαση την παίρνει ο προπονητής. Ο Νίκος Παναγιώτου κρίνει και πράττει. Και τα έργα του μιλούν. Άλλες ομάδες με επτά φορές μεγαλύτερο μπάτζετ δεν έχουν την τόλμη να έλθουν να μας κερδίσουν», ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις.

Για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας, ο Φανιέρος είπε ότι αν γίνει αναφορά στον Ερμή, θα παραθέσει και ο ίδιος συνέντευξη Τύπου. Ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, η τεχνική ηγεσία θα έχει ξανά στη διάθεσή της τον Ντομινίκ ντα Σίλβα που εξέτισε την τιμωρία του. Η διοίκηση αποφάσισε να παραχωρήσει τη δυτική κερκίδα στους φίλους του ΑΠΟΕΛ ώστε να έχει περισσότερα έσοδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ