aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος στον Active: «Θα έρθουν κι άλλοι φακέλοι για στημένα ματς»

Φανιέρος στον Active: «Θα έρθουν κι άλλοι φακέλοι για στημένα ματς»

Στον Active (107.4 & 105.2) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τους Πανίκο Θεοδοσίου και Μαρίνα Αργυρού μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος. Ο Φανιέρος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν χθες οι πρόεδροι των ομάδων που συμμετέχουν στο β’ γκρουπ και τόνισε αυτό που βγήκε ήδη προς τα έξω. Ότι δηλαδή τα σωματεία θα ζητήσουν συνάντηση με την εκτελεστική και τον πρόεδρο της ΚΟΠ.

Έντονος ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων», είπε ακολούθως πως η Ομοσπονδία δεν αντιμετωπίζει τα μικρομεσαία σωματεία όπως θα έκανε με μία μεγάλη ομάδα, όταν αυτή συναντήσει προβλήματα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως για τα ύποπτα-στημένα ματς πληρώνουν πρόστιμα τα σωματεία τη στιγμή που -όπως υσχιρίζεται-, άλλοι ευθύνονται για τη χειραγώγηση αγώνων.

«Οποιοσδήποτε τρίτος να μπορεί να επηρεάζει την κατάσταση. Μπορούν άνετα να βρουν ποιοι παίζουν αλλά πάντα τρώμε εμείς το πρόστιμο. Ο τερματοφύλακας μου έκανε λάθη παιδαριώδη με τη Νέα Σαλαμίνα. Πρέπει να τον διώξω αν έρθει φάκελος. Βάζω τον μικρό ήταν νωχελικός, βάζω τον μεγάλο δεν έπιασε την μπάλα, τι να κάνουμε. Είναι σοβαρό το θέμα», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα, ενώ αποκάλυψε πως ενημερώθηκε πως σύντομα θα έρθουν κι άλλες ενημερώσεις από την UEFA για ύποπτα-στημένα ματς.

Ακούστε αναλυτικά πιο κάτω τις δηλώσεις του Φανιέρου.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ